23948sdkhjf

Nyt om navne: Develco ansætter ny udviklingsingeniør

En gammel praktikant er vendt hjem. Udviklingshuset Develco har pr. 1. marts 2015 ansat Michael Laustsen som udviklingsingeniør.
Med ansættelsen af Michael Laustsen befæster Develco kernekompetencerne inden for elektronik, embedded software og kommunikationsløsninger.

Michael Laustsens baggrund er en mangeårig ansættelse hos Johnson Controls Denmark og Emerson Climate Technologies, hvor han har medvirket til udviklingen af produkter med embedded software til blandt andet marineindustrien. Dermed styrker Michael Develcos kompetencerne inden for samspillet mellem embedded software og hardware samt kommunikationsprotokoller på wireless området.

Genoptager gammelt venskab
Michael er uddannet ingeniør på Ingeniørhøjskolen Aarhus Universitet med speciale indenfor datateknik og var for 14 år siden i praktik hos Develco.

- Jeg har været meget glad for mit tidligere arbejde, men at vende tilbage til Develco må alligevel betegnes som lidt af en drøm, der er gået i opfyldelse. Nu har jeg muligheden for at beskæftige mig med mere banebrydende elektronikudvikling og arbejde med de nyeste teknologier såsom BlueTooth Low Energi samt medvirke til løsningen af udfordringerne omkring hardwaret, udtaler Michael Laustsen.
Kommenter artiklen
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.109