23948sdkhjf

Danske brinttankstationer kaster millioner af sig

H2 Logic har mere end femtendoblet overskuddet i 2014.
H2 Logic fastholdt sin position som en af verdens førende producenter af brinttankstationer sidste år.

I årets løb har firmaet leveret adskillige nye H2Station til operatører i Danmark og Tyskland samt servicering af eksisterende anlæg i en række lande i Europa. Og det slog tydeligt igennem i regnskabet. Meget tydeligt. For med et resultat før skat på 4,2 mio. kr. er tallet femtendoblet i forhold til i 2013, hvor firmaets resultat før skat var på 269.574 kr.

H2 Logic var den første til at opnå godkendelse i Tyskland efter den nyeste internationale SAE J2601 brint påfyldningsstandard som anvendes af bilproducenter.

Tilgangen af nye ordrer har muliggjort en kontinuerlig produktion og løbende optimering, hvilket har bidraget til en positiv pengestrøm ved årets udgang på 10,5 mio. kr.

Mange aftaler i det forgangne år
I det danske netværk af brint tankstationer som services af H2 Logic, blev der i løbet af året tanket brint, svarende til mere end 250.000 kilometers kørsel. H2 Logic indgik en række større samarbejder i 2014 omkring etablering af brint tankstationer i Danmark med henblik på at sikre et landsdækkende netværk frem mod 2016.

I juni indtrådte det globale gasselskab Air Liquide i ejerkredsen af Copenhagen Hydrogen Network A/S, hvor H2 Logic er i færd med at levere 5 brint tankstationer til danske byer. I starten af 2015 blev Danish Hydrogen Fuel A/S etableret i samarbejde med energiselskabet OK og gasselskabet Strandmøllen, hvor yderligere 5 brint tankstationer leveres af H2 Logic.

Eksport og fremgang forude
H2 Logic har løbende intensiveret teknologi‐ og produktudviklingen med henblik på øget eksport de kommende år i primært EU men med perspektiver for nye oversøiske markeder.

Årets resultat betegens af firmaets ledelse som tilfredsstillende, og kapitalbehovet for planlagte aktiviteter i 2014 er sikret, hvor der forventes fortsat fremgang og et positivt resultat.

Læs hele H2 Logics 2014-årsrapport her på Electronic Supply.
Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.063