23948sdkhjf

Startup vil producere Wi-Fi pære i Danmark

Firmaet White-Systems vil gøre ny LED Wi-Fi pære klar til markedet med crowdfunding-kampagne.
Prototype-tests af en ny LED Wi-Fi pære, CleverLight, er forløbet siden marts 2014. Nu står firmaet White-Systems så overfor at skulle færdiggøre prototypen og sende den i produktion. Til formålet har man startet en crowdfunding-kampagne på sitet Kickstarter.

Til at hjælpe med crowdfunding-kampagnen har White-Systems allieret sig med Thor Mønsted.

- Produktionen er planlagt til at skulle foregå i Danmark, og teamet bag CleverThings består at erfarende folk indenfor elektronikbranchen, forklarer Thor Mønsted, som efter den succesfuld crowdfunding-lancering er ude af projektet igen.

I skrivende stund løber Kickstarter-kampagnen 51 dage endnu. Går alt som ønsket forventes produkterne ifølge Thor Mønsted at kunne leveres fra juni i år.

Sådan fungerer CleverLight
Eneste hardware i CleverLight er selve pæren, der skaber trådløs forbindelse til dit eksisterende trådløse netværk. Styring foregår så via smartphone, tablet eller et Apple Watch.

Pæren kan blandt andet dæmpes, selvom lyset lampen ellers ikke har lysdæmperfunktion, flere pærer kan styres på én gang.pæren kan indstilles til at tænde og slukke på bestemte tidspunkter, og den kan måle sit eget strømforbrug.
Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.078