23948sdkhjf

Kommunikationseksperter i nordisk partnerskab

De to specialister inden for kritisk kommunikation, Ascom og Zenitel, styrker samarbejdet med en ny nordisk partneraftale.
Den nye nordiske partneraftale betyder, at Ascom i Danmark integrerer Zenitels produktlinje af højttalende kritiske kommunikationsløsninger i sit produktprogram.

Aftalen tager afsæt i et succesfuldt samarbejde i Norge, der overføres til Danmark og det øvrige Norden. Ascoms løsningspallette bliver dermed udvidet betydeligt.

- Målgruppen for Zenitels produkter er bred og omfatter alle de steder, hvor der er behov for at kommunikere højttalende og direkte i krisesituationer. Det kan fx være i forbindelse med rømning af skoler og storcentre, som er segmenter, hvor Ascom ikke er repræsenteret i dag, og hvor vi kan bidrage med værdifuld viden og kompetence, forklarer Rune Roed Schøler, Portfolio Manager i Ascom Nordic.

Første gang for Zenitel
Det er den første nordiske aftale, Zenitel indgår, og her ser firmaet mange fordele ved at samarbejde med den samme partner i Norden.

- Det nordiske perspektiv er absolut interessant. Det er enklere og mere effektivt at have den samme partner, og det giver begge parter mulighed for at udnytte de respektive kompetencer på tværs af landegrænserne. Når vi har udviklet en integration til en kunde i et land, kan den genbruges i tilsvarende segmenter i de andre lande. Det er helt klart også attraktivt for os at få adgang til Ascoms store markedsandele i Sverige og Danmark, ligesom vi kan åbne spændende døre for dem på vores markeder, så det er en klar win-win, siger Runar Holm, salgschef i Zenitel.
Kommenter artiklen
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.125