23948sdkhjf

Gør elektronikaffald til en ressource

Netværket RoboCluster indgår internationalt samarbejde om markedspotentiale og tekniske udfordringer i håndtering af elektronikaffald.
Med udsigt til, at avancerede teknologiske løsninger kan spille en afgørende rolle i håndtering af elektronikaffald, har RoboCluster søgt og fået bevilget midler til at indgå et samarbejde med den hollandske klynge RoboNed og DAKOFA, Dansk Kompetencecenter for Affald.

Målet er at samle kompetencer til udvikling på tværs af netværkene til en studietur til Holland i august 2015. Turen skal lede til udviklingssamarbejder baseret på fælles viden om markedspotentiale og tekniske udfordringer, når affald skal håndteres som ressource.

Med samarbejdet forventer RoboCluster at kunne give små- og mellemstore virksomheder kompetencer inden for affaldssortering og mulighed for konkrete samarbejds- og projektmuligheder.

Holland er længere i organiseringen og restruktureringen af affaldssektoren, og er meget opmærksom på hvilke affaldstyper, man prioriterer i et cirkulært system.
Kommenter artiklen
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.078