23948sdkhjf

Aprilsnar...

Traditionen tro vrimler det med snydehistorier i de danske medier den 1. april - i år er ingen undtagelse.
Pas du ikke selv snubler i en af de mange snydehistorier, der i dag rammer medierne. Her er et lille udpluk af dem, Electronic Supply har spottet...

Apple køber Samsung
I følge hjemmesiden TelePrisTjek.dk har Apple købt Samsungs Mobile Division for et trecifret milliardbeløb, hvilket betyder at samtlige Samsung-telefoner trækkes ud af Danmark, samtidig med at prisen på Iphones fordobles.

Læs hele 1. april-historien her.

Ingen Android i Viborg
En aftalen mellem Viborg og Apple indeholder krav fra Apples side om, at Viborg og omegn skal være Androidfri zone. Det skriver it-jobbank.dk denne 1. april.

Aftalen er ifølge historien et krav, it-giganten stillede i forbindelse med placeringen af det nye datacenter i Foulum nær Viborg.

Her kan du læse hele it-jobbanks Apple-aprilsnar

Permanent atomaffalds-udstilling
Mediet Ingeniøren har tilsyneladende fundet løsningen på Danmarks Atomskrot: I de næste 100 år udstilles det på museet Louisiana. Besøgende på museet vil fremover blive udstyret med en billet, der skifter farve, når den udsættes for radioaktiv stråling.

Her kan du læse mere om atom-udstillingen.

Comeback til Bjarne Riis
EnergiMidt har haft pengepungen oppe af lommen. Det midtjyske energiselskab har erhvervet sig Oleg Tinkoffs cykelhold og genindsat Bjarne Riis. Aftalen skal eftersigende underskrives onsdag den 1. april klokken 15 hos EnergiMidt på Tietgensvej i Silkeborg. Her vil Bjarne Riis og Alberto Contador deltage, og der vil være optræden af Medina og LOC. Som en hyldest til det nye hold vil Yahya Hassan fremføre dele af sit nye epos "Oppe på bjerget. Væk fra alting. Fryser".

Læs mere på EnergiMidts hjemmeside.

Fortsat god 1. april fra Redaktionen på Electronic Supply.
Kommenter artiklen
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.156