23948sdkhjf

Dansk EMS-distributør lander svensk ordre

Core-EMT skal levere Yamahas nye YSM-20-serie til Nordic Industries svenske fabrik, som bliver referencecenter for både Yamaha og Core-EMT.
Den den svenske EMS-producent Nordic Industries har en indgået en aftale med Core-EMT om levering af Yamahas nye YSM-20-serie.

I uge 26 bliver de to YSM-20 serie, der producerer 128.000 komponenter pr. time, installeret. Investeringen sker efter et 2014, hvor Nordic Industries oplevede stigende ordretilgang, og med den nye teknologi kan firmaet bygge præcist det pick & place-modul, der er brug for.

Maskinerne skal vises frem
For Core-EMT er der ikke kun tale om en ordre, hvor de skal stå for levering og installering. Nordic Industries’ fabrik bliver samtidig et reference-site, hvor både Core-EMT og Yamaha kan fremvise teknologien for interesserede parter.

- Det er vores indtryk, at branchen netop har ventet på en teknologi som denne. Det har vi nu fået takket være YSM-20-serien. Derfor er vi også meget glade for, at Nordic Industries vil åbne dørene for Core-EMT og Yamaha, så vi kan få vist maskinerne frem til så mange som muligt, siger adm. direktør i Core-EMT, Steen Haugbølle.
Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.094