23948sdkhjf

Kursskifte var den rette medicin for Chemometec

Ny direktør har med succes rystet salgs- og marketingsposten i instrumentproducenten Chemometec.
Opjustering følger opjustering. Strategiskift med ny direktør og markante ændringer i salgsorganisationen har bragt producenten af analyseinstrumenter, Chemometec, på ret kurs. Det skriver Berlingske Business.

Læs også: Chemometec: Kassettesalget trækker salget frem

Siden Michael Eising blev ansat som administrerende direktør i sommeren 2014 har salgs- og marketingsorganisationen fået en
International eksportsucces
Chemometecs eksportkvote er ifølge administrerende direktør, Michael Eising, på 90 procent, og man sidder på 10-20 procent af verdensmarkedet.

Kunderne er den internationale farma-industri, som anvender virksomhedens apparater til tælle og analysere celler ved udvikling af nye lægemidler.

Virksomhedens apparater koster op til en kvart mio. kr.
overhaling. Det har givet resultater.

Læs også: ChemoMetec opjusterer igen

- Vi har opsagt vores faste forhandlere i Europa og erstattet dem med egne sælgere. Det har givet en mere dedikeret salgsstyrke og betyder højere priser, øget salg og avance. I Asien har man fjernet eksklusiviteten fra de fleste forhandlere og givet dem konkurrence fra vores egne folk, og i USA satser vi på en aktiv og lokal tilstedeværelse, siger Michael Eising til Berlingske Business.

Læs også: Chemometec opjusterer
Kommenter artiklen
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.078