23948sdkhjf

Udbyder nytænker tv-antennen

Ingeniørstuderende skal gå antenneproducenter i bedene og udvikle den gammeldags tv-antenne.
I løbet af foråret 2015 skal DTU-studerende Zaland Bahramzy sammen med to civilingeniørstuderende fra Sveriges Kungliga Tekniska Högskolan, KTH, arbejde sammen med Boxer TV og forsøge at nytænke den klassiske tv-antenne. Det skriver dtu.dk.

- Grunden til, at vi søgte efter studerende fra tekniske universiteter, var, at vi gerne ville have en mere teknisk vinkel på det hele og nogle friske øjne, der kunne give nye og anderledes idéer, siger Bjørn Cronquist, salgsdirektør for Boxer TV.

Manglende innovation på tv-antenne-området
Hele projektet startede for et års tid siden og udsprang af, at der ikke er særlig mange antenneproducenter og derfor ikke meget innovationskraft på antenneområdet.

- Med projektet vil vi gerne forsøge at stimulere innovationen omkring tv-antenner, og her tænker jeg både designmæssigt og teknologisk, siger Bjørn Cronquist.

Idéer og frie rammer
Lige nu skal de tre studerende dog først mødes og derefter begynde at udvikle idéer. Et par af idéerne fra Boxer er at forsøge at kombinere det digitale telesignal med et mobilsignal som 3G eller 4G og lave tv-antennen så lille, at den faktisk ikke kan ses. Det er dog langt fra lagt fast, hvad der skal ske:

- De studerende er mere end velkomne til at tænke ud af boksen, og der er ikke noget facit endnu. Vi er dog sikre på, at både de studerende og vi selv får en masse ud af samarbejdet, siger Bjørn Cronquist.
Kommenter artiklen
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.14