23948sdkhjf

GPV indviede ny fabrik

I sidste uge blev den røde snor klippet til EMS-producentens nye fabrik i Thailand.
De mange gæster blev modtaget af værtinder i traditionelle thailandske dragter, til dagligt GPV program managers, ligesom guiderne, der stod for fabriksrundvisningerne.

Blandt gæsterne var Danmarks Ambassadør i Thailand, Michael Hemniti Winther, der i sin tale fremhævede de gode relationer mellem Danmark og Thailand og ikke mindst danske investorers fortsat stigende interesse for Thailand. Michael Winther vurderede dette forhold som en anerkendelse af de gode kompetencer, der er i den thailandske befolkning.

Bestyrelsesformand for GPV Poul Viggo Bartels Petersen var glad og tilfreds med at åbne den fremtidssikrede fabrik, han har stået i spidsen for i godt to år under dens opførelse.
GPV president og CEO, Bo Lybæk, fulgte op på bestyrelsesformandens visioner med ordene

- Med denne nye fabrik, har vi skabt rammen for en fordobling af kapaciteten i vores EMS-virksomhed, og det vil være vores nye hjem i Thailand i mange år fremover. Vi har gode medarbejdere, og netop de faglige kompetencer og engagementet hos alle medarbejdere er en forudsætning for at opnå gode resultater.
Man kan sige, at vi i GPV er på vej ind i en ny æra - det er vi med vores nye fabrik – det er vi på salg – det er vi med vores kunder - og ikke mindst er vi det med de forventninger, der stilles til os som virksomhed og som enkeltpersoner. I disse nye rammer, vil jeg i dag - og i dette lukkede forum - turde sige - vi er klatret et trin ad stigen mod næste liga, sluttede Bo Lybæk.

Herefter indbød Bo Lybæk Jens Bayer, IFU, Poul Viggo Bartels Petersen, Bestyrelsesformand GPV, Ambassadør Michael Winther samt Bjørn Fiskers, Managing Director for GPV Asia til, sammen med sig, at klippe snoren og foretage den officielle åbning.
Kommenter artiklen
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.131