23948sdkhjf

Columbus på opkøbstogt

It-virksomheden betaler 51 mio. kr. for it- og konsulent-virksomheden MW Data.
- Vi er glade for at kunne offentliggøre opkøbet af MW data, da det vil tilføre Columbus dyb specialiseret kompetence og unikke brancheløsninger til virksomheder inden for produktions-, logistik- og fødevarebrancherne, siger koncernchef i Columbus, Thomas Honoré efter, at man mandag offentliggjorde købet af MW Data.

Købet er ifølge Columbus i overensstemmelse med selskabets strategi om at ekspandere inden for virksomhedens fokusmarkeder.

Købsprisen er baseret på en Enterprise Value på DKK 51,5 mio., heraf er DKK 10,1 mio. betinget af en række resultatafhængige elementer.

Columbus' nye tilføjelse:
MW Data, som har hovedkontor i Viborg, består af softwarevirksomheden MW Solutions A/S og af konsulentvirksomheden MW data A/S. Columbus overtager begge virksomheder.

MW Data blev stiftet i 1996 og har i dag en række større internationale kunder. Virksomheden har udviklet en række brancheløsninger til produktions-, logistik-, og fødevarevirksomheder. MW Data har 27 medarbejdere og havde i regnskabsåret 2013/2014 en omsætning på DKK 38,3 mio. og EBITDA på DKK 9,3 mio.

Direktør Mogens Würgler vil fortsætte i virksomheden for at bistå med integration af kunder og medarbejdere.

Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.078