23948sdkhjf

Billedserie: Teknologiske nybrud i Odense

Udvikling og test af nye robotløsninger får snart endnu bedre plads hos Teknologisk Instituts Center for Robotteknologi i Odense.
Robotteknologi har vokseværk i Odense. Teknologisk Instituts Center for Robotteknologi er her godt i gang med opførelsen af en ny hal, der skal være robotindustriens innovationshal. Med udvidelsen får Teknologisk Institut samlet 2.000 kvadratmeter robort-faciliteter mod i dag 1.100 kvadratmeter.

Den ny hal, der står klar på skæringen mellem august og september, skal sikre vide rammer for produktudvikling af både velfærdsteknologi og mere industriel robotteknologi - helt fra idé til pilotproduktion.

Center for Robotteknologis summer af liv. Her er innovatarium for robot- og velfærdsteknologi, adgang til at introducere teknologier, prototyper og mockups fra ind og udland.

Alt sammen spiller på Teknologis Instituts ekspertise i at kombinerer demonstration med afprøvning af forskellige typer teknologier, der lægger op til løbende gensidig diskussion.

I Odense har Teknologisk Institut i dag godt 40 mand tilknyttet det primære område, robotterne. Med voksende fokus på velfærdsteknologiområdet er her 10 ansatte.
Kommenter artiklen
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.096