23948sdkhjf

Endnu et skulderklap til nyskabende strømforsyning

Nordic Power Converters har vundet EU-prisen EIT Venture Award for deres opfindsomme re-design af strømforsyningen.
Iværksættervirksomheden Nordic Power Converters udvikling af en meget lille strømforsyning med bedre ydeevne og længere levetid end traditionelle strømforsyninger er blevet hædret med prisen EIT Venture Award. Prisen blev uddelt i Budapest den 7. maj af det uafhængige EU-organ for innovation og entreprenørskab European Institute of Innovation & Technology (EIT).

- Dette års EIT-prisvindere er fremragende eksempler på, hvordan man kan forvandle gode ideer til nye overbevisende løsninger for Europa. Vinderne viser os vejen til nye måder at være innovative på, udtalte Martin Kern, EIT Interim Director, i forbindelse med prisuddelingen.

Med EIT Venture Award følger en skræddersyet forløb med forretningsudvikling til den danske virksomhed.

Satser på LED-pærer
Nordic Power Converters er en spinoutvirksomhed fra DTU. Gennembruddet gør det muligt at udskifte store og klodsede strømforsyninger med mindre, bedre og knapt så energislugende strømforsyninger. I første omgang satser virksomheden på strømforsyninger til LED-pærer.

Mickey Madsen, CEO og grundlægger, fortalte tidligere på året Electronic Supply, at Nordic Power Converters første produkt ventes på markedet inden udgangen af 2015. Samtidig kunne direktøren fortælle, at firmaet er i kontakt med europæiske kunder, der stod klar til at købe strømforsyningen.
Kommenter artiklen
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.063