23948sdkhjf

SAAB bygger nyt hovedkontor ved Sønderborg

Kraftig vækst får SAAB Danmark til at bygge nyt hovedkontor. Bedre workflow og mere plads skal sikre fortsat vækst og tiltrække nye medarbejdere.
I midten af juni tager it-virksomheden SAAB Danmark det første spadestik til det der 12 måneder senere bliver et nyt hovedkontor.

Virksomheden, der på tre år har tredoblet omsætningen fra 60 til 180 mio. kr., kan ikke længere være i de nuværende omgivelser i Sønderborg - der er simpelthen ikke plads. De seneste års vækst har skabt 20 nye arbejdspladser, så man i dag er 70 medarbejdere.

Det nye hovedkontor opføres i erhvervsområdet Porten beliggende ud mod Alssundbroen og motorvejen. Bygningen får et samlet areal på 3.260 kvadratmeter, og ved at udnytte det skrånende terræn bliver en del af hovedkontoret på to etager.

Omsætningen skal mere end fordobles
Oprindelig producerede SAAB Danmark primært kommunikationsløsninger og systemer til forsvaret. Men i dag leverer selskabet integrerede kommunikationsløsninger til både forsvaret, offentlige myndigheder, private virksomheder indenfor energisektoren, hvor 80 procent eksporteres.

En strategiændring betyder, at SAAB Danmark i dag
SAAB Danmark henter i dag 20 procent af omsætningen fra det civile område, mens 80 procent fortsat kommer fra forsvarsrelaterede aktiviteter.
har en række løsninger, som markedsføres og sælges gennem SAAB vidtforgrenede net af salgskontorer. Derfor finder man i dag systemer udviklet i Sønderborg over stort set hele verden.

- Det kunderne sætter pris på er, at vi tager det totale ansvar for de integrerede løsninger og 3.parts udstyr, siger adm. direktør Heino Lundgreen, hvis næste mål er en omsætning på 400 mio. kr. inden for en overskuelig fremtid.

Selskabets øjeblikkelige udfordring er at få besat en række nye stillinger med yngre systemingeniører og supportere.
Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.11