23948sdkhjf

Fusions-firma fordobler produktionen

Stor efterspørgsel betyder at Arcon-Sunmark udvider produktionsfaciliteterne betragteligt i det nordjyske.
Siden Arcon Solar A/S i februar fusionerede med Sunmark Solution A/S og blev til Arcon-Sunmark A/S har man for alvor skruet op for tempoet. Både på fabrikken i Skørping og på firmaets vietnamesiske fabrik.

Allerede tilbage i sommeren 2014, satte man et aftenhold ind, og siden oktober 2014 også et nathold. Nu er tiden så kommet til en fysisk udvidelse.

- Vi oplever en stigende efterspørgsel efter vores løsninger, både fra markedet i Danmark og udlandet, så nu investerer vi i en fordobling af vores kapacitet. Det betyder, at der både bygges til de eksisterende produktionshaller og ansættes nye folk, fortæller administrerende direktør, Søren Elisiussen til Electronic Supply.

- Vi bygger 1.000 antal kvadratmeter til, indsætter nye svejsemaskiner, øger automationsniveauet og gør i det hele taget plads til flere folk i produktionen, fortæller han.

Arcon Sunmark forventer at have de nye produktionsfaciliteter kørt i stilling til august og vil fremover kunne producere det dobbelte antal solfangere om året.

Tre grund til udbygningen
Det er som nævnt den store efterspørgsel, der er årsag til udvidelsen - og den kommer tre forskellige steder fra.

- Vi mærker især en stor efterspørgsel fra fjernvarmeværker i Danmark og Europa, mineselskaber i Chile og Mexico, men også fra de virksomheder, der bruger megen varme i deres produktion både i Danmark og Europa, fortæller han og uddyber:

- Ganske vist produceres solfangerne til Sydamerika i Vietnam, men med den store efterspørgsel fra specielt fjernvarmeværker i DK og Europa, har vi også behov for en kapacitetsudvidelse i Skørping.

Arcon Sunmark investerer et to cifret millionbeløb i udvidelsen.
Kommenter artiklen
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.078