23948sdkhjf

KK Wind Solutions kommer kunderne i møde

Leverandøren af styringselektronik til vindmøller vil gøre det billigere for ejere af gamle vindmøller at opgradere styresystemerne.
KK Wind Solutions lancerer derfor en leasing-mulighed for kunder, der ønsker at opgradere ældre vindmøller med et nyt styresystem.

Det skal hjælpe vindmølleejerne til at omsætte interesse i firmaets løsninger til erhvervelser.

- Vi kan også se, at det kan være en kompliceret proces at finde midlerne til at investere i ældre møller. Derfor synes vi, det er oplagt på retrofit-området at komme dem i møde med et tilbud om at finansiere løsningen, skriver Peter Gisselmann Rasmussen, kommunikationsspecialist fra KK Wind Solutions, til Electronic Supply.

Ved at opgradere styresystemet forbedres vindmøllen på flere felter. Bl.a. i form af bedre output og håndtering af fejl, der begrænser ydeevnen. Ifølge CSO hos KK Wind Solutions, Thomas Ballegaard, tjener en investering i opgradering af styresystemet sig generelt ind på under tre år.

- Der er ikke yderligere indtjening for os i forbindelse med, at det er en leasing-aftale, for vi tillægger ingen omkostninger eller renter. Men for kunden betyder det, at de kan få afkast stort set fra dag et, og samtidig mulighed for at finansiere via driftsbudgettet, bedyrer Peter Gisselmann Rasmussen.
Kommenter artiklen
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.094