23948sdkhjf

HP indgår partnerskab med dansk koncern

Energi- og telekoncernen SEs store datagrundlag skal hjælpe HP med at udvikle nye produkter.
SE har med sine 266.000 andelshavere et stort datagrundlag og arbejder målrettet med big data. Data fra andelshaverne suppleres med indsigt fra et testpanel på 2.600 andelshavere med navnet Living Lab. Det giver mulighed for at teste helt nye produkter og teknologier af ’i virkeligheden’. Og det skal HP nu udnytte.

- De muligheder, som SE Next Step stiller til rådighed for virksomheder er unikt i Danmark, og kan såmænd også anvendes i en større skala. HP er derfor interesseret i at indgå i et teknologisk partnerskab, hvor vores metoder og redskaber sættes i anvendelse i en innovativ kontekst, forklarer Christian Nejstgaard, chef for HP Danmarks datalagrings-afdeling og lokal tovholder på Big Data.

Konkret drejer samarbejdet sig om data og
SEs og HPs bidrag
SE Next Step Lab er SEs satsning på Big Data.

HP bidrager til SE Next Steps data- og innovationsmiljø med global tilstedeværelse og state-of-the-art teknologi.

SE Next Step Lab stiller Big Data til rådighed i nær-realtid og skal medvirke til at give SE og SEs partnere indsigt i kundernes adfærd og behov.
forståelse af forbrugeradfærd.

- Baseret på en databaseret forståelse af behov og adfærd, kombineret med undersøgelser og tests i Living Lab, kan vi i fællesskab skabe ny viden om, hvad den enkelte familie kan bruge teknologiens muligheder til. Vi deler den anonymiserede data med HP og får samtidig en unik mulighed for at lære af hinanden undervejs, forklarer administrerende direktør Lisbeth Valther, SE Next Step.
Kommenter artiklen
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.111