23948sdkhjf

Kitron udvider

Den norske EMS-producent indviede onsdag en ny fabrik i Kaunas i Litauen.
Udover et nyt produktionsanlæg bliver fabrikken i Litauen også hjemsted for et nyt center for ingeniørydelser hos Kitron.

- Kitron prioriterer højværdisegmenter hos virksomheder med krav, som går udover konkurrencedygtig pris – segmenter hvor specialkompetence er nødvendig, hvor fejlmarginerne er ekstremt små, og hvor evnen til at håndtere komplekse og ændrede kundebehov bliver værdsat. Tjenestedelen af denne virksomhed og specielt avancerede testudviklingstjenester er stigende. For at gennemføre denne strategi spiller vores folk i Kaunas og udvidelse af vores anlæg her en helt afgørende rolle, siger Peter Nilsson, koncernchef hos Kitron.

I alt har den norske EMS-producent investeret 7 mio. euro i det nybyggede anlæg på 5.000 kvadratmeter, der samtidig betyder 60 nye ansatte. Dermed har Kitron i alt 13.000 kvadratmeter til rådighed i Kaunas.

Udvidelsen markerer desuden endnu en milepæl for Kitron i Litauen. Fremover vil man nemlig ikke blot bruge fabrikken som produktionsenhed, men også udvikle nye produkter med specielt fokus på ingeniørtjenester såsom prototyping og produktdesign.

- For at fortsætte med at vokse er det strategisk vigtigt for os at udvikle ingeniørtjenester og at udvide vores kapacitet. Vi vil specielt fokusere på de ansattes kompetencer og oplæring, eftersom kvalificerede fagfolk som er aktivt involveret i udviklingen af nye produkter, er vores største styrke. Vores kunder er globale selskaber, som investerer millioner i ny teknologi. Ønsker du at arbejde med de bedste, må du være den bedste, siger Mindaugas Sestokas, administrerende direktør hos UAB Kitron.
Kommenter artiklen
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.078