23948sdkhjf

Lightyears solgt til møbel-producent

Fritz Hansen har overtaget belysningsproducenten. Målet er at blive en af verdens førende virksomheder inden for design og livsstil.
Med virkning fra den 1. juni 2015 har Fritz Hansen A/S overtaget belysningsvirksomheden Lightyears A/S.

- Det er en spændende og dynamisk designvirksomhed, som har formået at udvikle sig imponerende i de seneste år, og vi tror på, at Lightyears har et stort og uudnyttet potentiale, både nationalt og internationalt, siger CEO hos Fritz Hansen, Jacob Holm.

Lightyears blev grundlagt i 2005, og lamperne, der er udviklet i samarbejde med designere som Cecilie Manz, GamFratesi, Jo Hammerborg og Henning Larsen, afsættes i dag i mere end 60 lande.

Sælgerne er Lightyears' hidtidige hovedaktionær, Stensdal Group, administrerende direktør Lars Østergaard Olsen samt en tidligere ledende medarbejder i virksomheden.

- Vi er meget stolte over dagens offentliggørelse, og vi er glade for, at Lightyears kan fortsætte den nuværende strategi og kan arbejde videre som planlagt. Det er en stor anerkendelse af vores virksomhed og vores hidtidige arbejde, siger Lars Østergaard Olsen.

Store ambitioner
Fritz Hansen offentliggjorde for nylig årsregnskabet for 2014, der bød på det højeste omsætningsniveau siden 2007/2008. Med erhvervelsen af Lightyears sætter virksomheden kurs mod yderligere vækst.

- Fritz Hansen har en klar ambition om at blive en af verdens førende virksomheder inden for design og livsstil, og med erhvervelsen af Lightyears er vi kommet tættere på at nå det mål, siger CEO Jacob Holm.

Lightyears henter cirka 70 procent af sin omsætning uden for landets grænser, og eksportandelen er stigende. Virksomheden realiserede senest et resultat på 11,2 mio. kr. før skat og rådede pr. 30. september 2014 over en egenkapital på 18,9 mio. kr.
Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.078