23948sdkhjf

Dansk eksporteventyr på pc-markedet under opsejling

Det århusianske firma Nordic Game Supply har udviklet produkter for Turtle Beach – der er en af verdens største leverandører af gaming audio udstyr.
Nordic Game Supply har designet to mus og fire keyboards i tæt samarbejde med Turtle Beach til markedet for spiltilbehør og -hardware til pc. Omkring årsskiftet blev produkterne lanceret i Tyskland og Norden - nu er turen kommet til Australien og USA, og forude venter resten af det gigantiske verdensmarked, der sidste år ifølge Statista rundede 140 mia. kr. i omsætning. Det skriver Nordic Game Supply i en pressemeddelelse.

- Det er uhyre spændende for os at prøve kræfter med det internationale marked. For to år siden så vi et potentiale og en åbning i verdensmarkedet, og nu arbejder vi stenhårdt sammen med Turtle Beach for at få succes med projektet. Vi er allerede i butikkerne i Europa, Australien og USA, og vi er hastigt på vej til Kina, fortæller Morten-Stig Johansen, der er business developer hos Nordic Game Supply.

- Det er en af vores mest massive satsninger nogensinde. Vi er naturligvis stærkt til stede i Norden, og har desuden taget et stort skridt ved at opkøbe et firma i Tyskland og etablere selskab i Hong Kong. Dermed har vi sikret os stærke aftaler med de vigtigste tyske kunder samt effektiv produktion og kvalitetskontrol. Turtle Beach er et af de førende mærker i spil-branchen og den ubestridte leder indenfor gaming audio. Vi ser frem til et stærkt samarbejde og at opbygge en solid forretning i både Europa og resten af verden, siger Morten-Stig.

Keyboard, mus og messe
Der er i første omgang seks modeller i den nye serie af pc-tilbehør:

- Det har taget to år at få det hele på plads. De rigtige komponenter, vores eget design og verdensomspændende distribution. Vi havde i efteråret den største stand på Dreamhack, som er på verdens største digitale festival, og til juni præsenterer vi produkterne på E3, som er spilbranchens største messe, siger Morten-Stig, og fortsætter:

- Det tegner meget lovende: Produkterne er på hylderne rundt om i verden, og vi er til stede på en række af de største messer. Og så er vi blevet flot modtaget af både specialistpressen og forbrugerne, siger Morten Stig.

Store forventninger
Nordic Game Supply har ejerskab over produkterne over hele verden og tjener således på hver enkelt solgt enhed. Det er et nyt forretningskoncept for begge parter, og der er store forventninger til projektet:

- Vi er meget glade for, at vi i samarbejde med NGS, kan introducere markedet for en vifte af produkter i super høj kvalitet. Vi arbejder meget tæt sammen for at sikre, at de nye produkter opfylder vores høje standarder for kvalitet og innovation, og jeg er helt sikker på, at produkterne vil appellere til både spil-entusiaster og forhandlere verden over, slutter Juergen Stark , der er administrerende direktør hos Turtle Beach Corporation.
Kommenter artiklen
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.11