23948sdkhjf

Nilfisk køber op i England

Nilfisk overtaget Floor Cleaning Machines Ltd. også kendt som Contractor, der er udbyder af reparation og vedligehold af rengøringsmaskiner i England.
Contractor har kontor i Manchester og servicerer primært rengøringsselskaber og detailkunder i hele England. I 2014 omsatte Contractor for 5,3 mio. britiske pund (cirka 55 mio. kr.), hvoraf mere end 4,5 mio. britiske pund (cirka 47 mio. kr.) var relateret til serviceforretningen. Selskabet har cirka 40 medarbejdere og vil under daglig ledelse af dets to grundlæggere indgå som en særskilt enhed i Nilfisk.

- Vi søger konstant muligheder for at udvikle vores forretningsområder for at øge værdiskabelsen i NKT. Opkøbet af Contractor er derfor helt i tråd med vores vækstambitioner for Nilfisk, siger NKT’s koncerndirektør og CFO, Michael Hedegaard Lyng.

- Opkøb er et vigtigt element i den vækststrategi, som vi præsenterede for nylig med det klare sigte at spille en aktiv rolle i konsolideringen af industrien for rengøringsmaskiner. Contractor kompletterer og styrker Nilfisks serviceforretning i England, som er et af vores kernemarkeder. Vi er glade for, at den nuværende ledelse fortsat vil drive selskabet under vores ejerskab og dermed sikre Contractors omdømme som en troværdig samarbejdspartner, der konstant søger at forbedre serviceniveauet og driften, supplerer Nilfisks, CEO Jonas Persson.

Overtagelsen påvirker ikke NKT's forventninger til 2015 om en konsolideret organisk vækst på op til 3 procent og en forbedret EBITDA-margin (std. metalpriser) på op til 1 procentpoint i forhold til 9,6 procent realiseret i 2014.
Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.502