23948sdkhjf

Stor fremgang hos NKT

Både omsætning og driftsresultat steg med tocifrede procentsatser hos industri-konglomeratet NKT.
Årsrapporten, hvis resultat afspejler en betydelig fremgang i sammenligning med året før, udviser en omsætning på 13,5 mia. kr., hvilket er 2,7 mia. kr. bedre end året før. Det svarer til en organisk vækst på 11 %. Årets resultat før skat endte på 988 mio. kr. og dermed var man 219 mio. kr. bedre end 2006.

- Hermed er seneste forventninger realiseret, og det er samtidig resultater, der ligger væsentligt over de forventninger, vi havde ved indgangen til året. Også pengestrømme fra driften blev væsentligt forbedret med et resultat på mere end 1,1 mia. kr. blandt andet som følge af driftsresultatet, men også af resultatet fra et fokuseret arbejde på at reducere pengebindinger i arbejdskapitalen, skriver virksomheden i sin årsrapport.

Fremgangen kan aflæses i alle datterselskaber, som har levet op til ledelsens mål. NKT Cables havde en organisk vækst på 15 %, Nilfisk-Advance steg organisk med 7 % og NKT Photonics Group steg organisk med 19 %.

For 2008 forudser ledelsen en koncernomsætning i niveauet 14,5 mia. kr. og et resultat før skat i niveauet 900 mio. kr., hvilket er på niveau med resultatet i indeværende år.

Kilde: Københavns Fondsbørs

Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.079