23948sdkhjf

Blue Ocean Robotics udvider i USA

Odense-virksomheden åbner nyt datterselskab i Cincinnati.
Blue Ocean Robotics har åbnet datterselskab USA, beliggende i West Chester, Ohio, en forstad til Cincinnati. Den nye afdeling giver virksomheden mulighed for at levere nye robotløsninger inden for sundhed, uddannelse og fremstillingssektoren også i USA.

Denne meddelelse følger efter en serie stærke gode hos Blue Ocean Robotics i Danmark og gør det nu muligt for virksomheden at ekspandere på det amerikanske marked.

- Vi er særdeles begejstrede for at være på vej ind i en af de største økonomier inden for robotteknologi, siger Claus Risager, medstifter, partner og direktør i Blue Ocean Robotics.

- Den kraftige vækst i vores globale udbredelse er en direkte hyldest til vores medarbejderes og globale partneres talent og engagement, tilføjer han.

Det amerikanske selskab vil operere under navnet Blue Ocean Robotics, LLC og vil blive ledet af Tim DeRosett, der har stor erfaring inden for industrirobotter. Før han kom til Blue Ocean Robotics, LLC, var han direktør med ansvar for strategiske initiativer ved Yaskawa Motoman, en division af Yaskawa America, Inc.
Kommenter artiklen
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.093