23948sdkhjf

Atea skal udarbejde en skriftlig redegørelse

I et brev sendt fra Statens og Kommunernes Indkøbs Service A/S (SKI) til it-virksomheden Atea A/S og alle landets kommuner, beder SKI nu om en skriftlig redegørelse oven på bestikkelses-sagen med tråde til Region Sjælland, Rigspolitiet og flere it-virksomheder.
I brevet, som Dagbladet Ringsted har fået adgang til, remser SKI seks punkter om, som de beder Atea forholde sig til for at blive »betrygget«, som de kalder det.

Atea skal lave en skriftlig redegørelse med en faktuel gennemgang af de relevante forhold og omstændigheder, en forsikring om, at der ikke har været uberettigede økonomiske dispositioner, oplysninger om, hvorvidt presseomtalen vedrører SKI’s aftaler, flere bekræftelser på, at ingen af de sigtede i bestikkelses-sagen har direkte forbindelse til leverancerne til SKI samt oplysning om, hvilke foranstaltninger Atea har iværksat, efter bestikkelses-sagen begyndte at rulle.

I brevet fremgår det, at redegørelsen skal være SKI i hænde senest 19. juni 2015, og derfor vil SKI overveje, hvilke skridt man vil tage. Det er SKI, der laver rammeaftaler med leverandører, blandt andet Atea, på vegne af kommuner og regioner

Ifølge sigtelserne i bestikkelses-sagen var det Atea, der bestak ansatte i Region Sjælland, skriver Dagbladet Ringsted.
Læs mere om: ATEA
Kommenter artiklen
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.11