23948sdkhjf

Valgløfte: Eurofighter vil etablere center i Danmark

Investerer Danmark i Eurofighter Typhoon, vil et nyt vedligeholdelsescenter blive etableret i Danmark. Det lover folkene bag det europæiske kampfly.
Dansk personale skal drive vedligeholdelsescentret, og det vil skabe mulighed for et styrket samarbejde mellem det danske flyvevåben og danske virksomheder. Sådan lyder det nu fra firmaerne bag Eurofighter Typhoon.

- Med centret sikres Danmark uafhængighed i vedligeholdelsen af både fly og udstyr under hele flyets levetid, dvs. mere end 40 år. Samtidig skabes der også nye danske arbejdspladser, siger kampagnedirektør for Eurofighter Typhoon i Danmark, Uli Fingerle.

Vedligehold af de nye kampfly i Danmark er ifølge Eurofighter Typhoon ensbetydende med et betydeligt antal danske job på et højteknologisk område. Det giver samtidig mulighed for, at Danmark kan træde ind på markedet for flyvedligeholdelse. Oprettelsen af vedligeholdelsescenteret betyder også overførsel af omfattende knowhow til Danmark.

Ud over vedligeholdelse og reparation af fly vil centeret blive udstyret med test- og reparationsfaciliteter til radarer, forsvarssystemer, flyelektronik og styresystemudstyr.
Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.094