23948sdkhjf

Coromatic etablerer internationalt datterselskab

Leverandøren vil have del i den stigende efterspørgsel efter præfabrikerede datacentre i Afrika, Asien og Latinamerika og etablerer derfor Coromatic International.
Olof Lindberg er blevet udnævnt til Vice President Sales for Coromatic International og vil operere fra Coromatics Dubai kontor.

Coromatic International skal levere komplette
Marked i voldsom vækst
Ifølge analysefirmaet Markets and Markets Research, er den forventede årlige vækstrate for præfabrikerede datacentre globalt på 32 procent om året de kommende fire år med en forventet markedsværdi på 26 mia. USD i 2019.
præfabrikerede datacenterløsninger fra design gennem alle faser af projektet til et fuldt operationelt datacenter på stedet, herunder også valg af lokalitet, anlægsarbejder og idriftsættelse.

- Dagens nyheder markerer starten på en ny æra for Coromatic, hvor vi vil få en unik position på verdensplan ved at levere præfabrikerede datacentre af høj kvalitet over hele verden, siger Anders Tollsten, koncerndirektør i Coromatic.

Opkøb skal bringe koncernen nærmere målet
Som en del af denne investering, har Coromatic i dag også offentliggjort købet af det Mauritius-baserede Specialized Infrastructure Solutions Ltd ("SIS"), der har specialiseret sig i nøglefærdige infrastruktur- og strømløsninger, samt projektimplementering til telekom- og IT-relaterede kunder i Afrika, Asien og Mellemøsten.

SIS giver Coromatic evnen til at støtte kunder med alt fra valg af lokalitet til anlægsarbejder og idriftsættelse.

Et andet vigtigt opkøb i forbindelse med den internationale afdeling er svenske BoxModul, en førende leverandør af præfabrikerede tilpassede modulære konstruktioner til kritiske faciliteter.
Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.078