23948sdkhjf

Senmatic overgår sig selv

Sensorproducenten har netop præsenteret det bedste resultat i firmaets historie.
Fremgangen fortsætter for fynske Senmatic. Firmaet, der producerer sensorer og automatikløsninger, voksede igen i regnskabsåret 2014/2015. Så meget endda, at resultatet er det bedste i firmaets historie - for tredje år i træk.

På vej mod USA efter opkøb
Senmatic har i årets løb gennemført opkøb af aktier i selskabet Fionia Lighting, så man nu ejer aktiemajoriteten. Årets resultat indeholder resultat samt omkostninger fra opkøbet.

Fionia Lighting LED-armaturerne er blevet lanceret i Skandinavien og på udvalgte europæiske markeder. Næste skridt bliver det amerikanske marked.

Eksporten driver værket
Forretningsområdet gartneriteknik viste fremgang, som var drevet af LED-produkterne fra Fionia Lighting, hvor der er installeret flere totalprojekter til bl.a. tulipanproduktion i Holland. Gartnerimarkederne i Skandinavien er i en stabil positiv udvikling, og der investeres i energioptimerende produkter såsom LED-lys og klimacomputere.

Omsætningen fra de øvrige eksportmarkeder kom primært fra Kina, hvor der sker store investeringer i gartnerier til produktion af fødevarer.

Der forventes en fremgang i aktivitetsniveauet i regnskabsåret 2015/16, især drevet af fortsat fokus på eksportmarkederne samt salget af Fionia Lighting LED-armaturer.

Senmatic har også aktivitet på markedet for reefer containere, hvor der primært var fremgang. Indenfor olie- og gasmarkedet startede regnskabsåret med en flot fremgang, men de faldende oliepriser førte i slutningen af året til en nedgang i aktiviteten. Der forventes et stabilt niveau i regnskabsåret 2015/16.
Kommenter artiklen
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.078