23948sdkhjf

LS Control investerer i fremtiden

Den sjællandske elektronikleverandør har investeret knap en halv million i en ny loddeovn. Det er der god grund til.
- Den gamle loddeovn, som firmaet havde kørt med i mange år, var ikke tidssvarende og skulle ganske enkelt skiftes ud, siger Jens-Erik Hegelund, medejer samt produktions- og kvalitetschef ved LS Control, til Electronic Supply. Han uddyber:

- Den var fra en tid, hvor man ikke arbejdede med blyfri elektronik, og den havde kun fem zoner. I takt med, at LS Controls produkter bliver mere og mere avancerede, er behovet for at kunne styre processerne bedre vokset tilsvarende.

LS Controls nye loddeovn, en Dynamo 8ZA otte zoners reflow-ovn, har kørt siden april. Den er nu i fuld sving hos firmaet, der udvikler og producerer styrings-, regulerings- og overvågningsudstyr til bl.a. ventilation, lys og varme.

Ikke et tigerspring
Med nyerhvervelsen har elektronikleverandøren mulighed for at ændre temperaturen gradvist, så elektronikken får den optimale behandling og ikke bliver beskadiget. Med otte zoner kan man justere faserne, som elektronikken kommer igennem, bedre, forklarer Jens-Erik Hegelund. Og det giver nye - og nødvendige - muligheder:

- Det er et spørgsmål om at have noget udstyr, der kan følge med i forhold til det nye ting vi laver. Så vi har ikke taget et teknologispring, men bare justeret op til noget, der ligner dagens standard.

Med andre ord skal LS Controls teknologiske procesudstyr understøtte de printkort, som udviklingsafdelingen designer.
Kommenter artiklen
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.079