23948sdkhjf

Amerikanere køber Langeskov-firma

Jørgen Kruuse A/S klar til global ekspansion med ny amerikansk partner.
Kruuse, leverandør af udstyr og materialer til diagnostik, behandling mm. i veterinærbranchen, har indgået aftale med den amerikanske koncern, Henry Schein Inc. som køber en majoritetsandel af virksomheden.

- Vi glæder os meget over aftalen med Henry Schein, som opfylder vores ønske om at finde en stærk investor, der kan bidrage til at skabe en attraktiv fremtid for virksomheden, siger Kruuses bestyrelsesformand, Peter Eriksen Jensen, som glæder sig over at firmaet får en bredere platform at markedsføre sin produkter fra.

Mads Kruuse, der er fjerde generation i den familieejede virksomhed, vil fortsat eje den resterende andel af selskabet.

Gearer op til globale ekspansion
Partnerskabet give Kruuse mulighed for en markant forøgelse af forretningen og et godt fundament for at realisere sine vækstambitioner.

Især det danske selskabs egne produkter og varemærker ventes der nu at blive skabt betydelige vækstmuligheder for. De Fremover vil de nemlig indgå i Henry Scheins tilbud til kunderne.

Ny mand for bordenden
Kruuses operationelle ledelsesteam fortsætter uændret med Jesper Smith i spidsen, og virksomhedens aktiviteter vil fortsat blive drevet fra hovedkontoret i Langeskov på Fyn.

I bestyrelsen indtræder Peter McCarthy, der er President, Henry Schein Global Animal Health, som ny formand, mens selskabets hidtidige formand Peter Eriksen Jensen fortsætter som næstformand og Mads Kruuse som bestyrelsesmedlem.

Parterne er enige om ikke at offentliggøre prisen på transaktionen.
Kommenter artiklen
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.125