23948sdkhjf

CS Electric køber sig ind i Horsens

Komponentleverandøren Høier og Vendelbos aktiviteter i Horsens bliver overtaget af CS Electric, som arbejder med produktion af styringstavler samt el- og automation.
CS Electric, med hovedsæde i Esbjerg, har med virkning fra 1. august 2015, overtaget Høier og Vendelbo’s aktiviteter på adressen Sandøvej 1F i Horsens.

Overtagelsen styrker CS Electric på komponentsalg og sker som et naturlig led i den udvikling, firmaet har gennemgået over de seneste år.

Den nye afdeling i Horsens vil i første omgang
Fakta: CS Electric
CS Electric beskæftiger sig ud over komponentsalg med el og automationsløsninger i industri- og i marine-sektoren.

Firmaet råder over et stort tavleværksted hvor der produceres styretavler samt egen installatør og engineering-afdeling.

CS Electric har ud over hovedkontoret i Esbjerg med 50 ansatte også en afdeling i Aalborg, der beskæftiger syv mand.
være bemandet med to personer, der begge tidligere har været ansat hos Høier og Vendelbo i Horsens. Det drejer sig om Johnny Hasselstrøm og Erling Dam Nielsen. Afdelingen fører i vid udstrækning de samme produkter som tidligere, og der er fortsat mulighed for afhentning af komponenter fra lageret.

Styrker salget
For at styrke salget yderligere, har CS Electric desuden ansat Kim Neergaard som ekstern sælger med ansvaret for produkter fra CG Drives & Automation i Danmark samt salg af automationsløsninger til OEM og maskinindustrien.

Kim Neergaard starter i jobbet den 3. august.
Kommenter artiklen
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.078