23948sdkhjf

Kapitalfonde køber nordjysk teknologifirma

M-Tech Holding, firmaet bag Trackunit, en førende udbyder af telematikudstyr og software, er netop blevet købt af Goldman Sachs og Gro Capital.
Teknologi-opkøb i Pandrup. Grundlæggerne af M-Tec Holding, Svend M Hansen og Jesper Fjeldsø har netop solgt deres firma til de to kapitalfonde Goldman Sachs og Gro Capital, som Danica står bag.

Centralt i handlen er overtagelsen af det succesfulde telematrik-firma Trackunit.

- De seneste år er Trackunit vokset markant og er I dag en af de førende udbydere af flådestyringsløsninger til maskiner. Ledelsen ser frem til det nye ejerskab og tror på, at Goldman Sachs og Gro Capitals kompetencer vil være til stor gavn for firmaet. Vi vil fortsat fokusere på innovation og value-add produkter samt ydelser til OEM, udlejningsfirmaer og kernekunder rundt om i verden, siger Jørgen Raguse, CEO i Trackunit.

Forventer vækst på verdensmarkedet
Trackunit har blandt andet fået et gennembrud i USA, hvor der er indgået aftaler med firmaet LoJack Corporation om salg af trackunits på det amerikanske marked. Konkret har samarbejdet sikret M-tec Trackunit en aftale med verdens største maskinudlejer, United Rental.

Køberne lægger ikke skjul på, at man forventer markant global vækst og større udbredelse af Trackunits teknologi og løsninger.

- Vi er meget imponerede over stifternes og ledelsen, som har skabt en markedsleder i off-highway telematrik-markedet, siger Lars Dybkjær, Managing Partner i Gro Capital, og understregerm at man ser frem til at hjælpe firmaet med at indfri sit fulde potentiale gennem det fælles ejerskab med Goldman Sachs.
Kommenter artiklen
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.078