23948sdkhjf

Jobfest hos Dynaudio

Højttalerproducenten fra Skanderborg, som sidste år blev købt af en kinesisk elektronikvirksomhed, må udvide for at have plads til det stigende antal medarbejdere.
Siden den kinesiske elektronikvirksomhed Goertek sidste efterår købte Dynaudio er der kommet flere folk til hos højttalerproducentens afdelinger i Skanderborg og København.

- Vi bliver et udviklingscenter for det, de kalder store lyd, altså store højttaler til hjemmet og til biler, for hele Goertek. Samtidig er de ved at bygge et udviklingscenter op i København, som skal servicere de europæiske kunder og udvikle mindre lyd, siger administrerende direktør Lars Prisak fra hovedkontoret i Skanderborg til hsfo.dk.

Nyt udviklings- og innovationscenter
På mandskabssiden er der kommet hele 20 nye ingeniører til, og inden årets udgang er det planen at hyre yderligere 10. I forvejen har Dynaudio cirka 310 ansatte i Danmark

Samtidig er det nødvendigt for Dynaudio at bygge til med 1.600 nye kvadratmeter i Skanderborg. Her er firmaet også ved at indrette et udviklings- og innovationscenter, bl.a. med et stor målerum.

Original artikel: http://hsfo.dk/article/20150709/ARTIKLER/150708971
Kommenter artiklen
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.078