23948sdkhjf

Hollændere køber én million jyske gasmålere

Flonidan vinder gigantisk ordre på fjernaflæste målere til det hollandske marked.
Horsens-virksomheden Flonidan, der er en del af AVK-koncernen, har landet en kæmpe ordre. Gasmåler-producenten skal i første omgang levere én million målere i et joint venture med den slovenske producent Iskraemeco, der leverer smarte elmålere. Og der er samtidig et potentiale til en fordobling af antallet af målere.

Kontrakten er en vigtig milepæl for Flonidan og understreger virksomhedens førende position og kompetence inden for smarte gasmålere. Underskrivelsen blev kulminationen på en 12 måneders udbudsperiode.

- Vi er beærede over den tillid, der er vist os, og vi er glade for at kunne bidrage med at realisere den nye vision, som samtidig falder i tråd med vores egen vision om at være førende innovative og altid møde vore kunders krav og forventninger, siger administrerende direktør Hans Ottosen i en pressemeddelelelse.

Det er ejerne af det hollandske naturgasforsyningsnet bestående af Liander, Stedin, DELTA Netwerkbedrijf og Westland, der giver Flonidan ordren. Den massive udrulning af gasmålere sker fra begyndelsen af 2016 til 2021, og der er mulighed for forlængelse af kontrakten til 2026.

Det totale energinetværk i Holland består af 7,5 millioner elektricitetsmålere og næsten tilsvarende antal gasmålere, hvoraf kombinationen af ejere af distributionsnetværket Liander, Stedin, DELTA Netwerkbedrijf og Westland Infra repræsenterer 70 procent.
Kommenter artiklen
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.078