23948sdkhjf

B&O med i japansk charmeoffensiv

Sammen med en række andre danske virksomheder er elektronikproducenten gået med i et salgsfremstød, der skal fremme dansk design på det japanske marked.
Japanerne er i forvejen vilde med dansk design, men potentialet er endnu større. Derfor er 12 danske designvirksomheder gået sammen med den danske ambassade om et fælles fremstød. Det skriver Børsen.

Centrum for fremstødet er en digital platform, der blandt andet via Google Maps og Google Streetview skal gøre det nemt for japanerne at finde de fysiske butikker. Derudover har man også inkluderet en blog, hvor der skrives nyt om dansk design.

- Der findes næppe noget andet land i verden, hvor dansk design er mere værdsat end i Japan. Japanerne er virkelig i stand til at værdsætte den kvalitet og den historie, der kendetegner vores design. Det gælder både de klassiske designere og så sandelig også de nye, der står på skuldrene af de gamle, siger Carsten Damsgaard, Danmarks ambassadør i Japan, til Børsen.

Udover B&O er også Louis Poulsen, Carl Hansen, Fritz Hansen, BoConcept, Royal Copenhagen, Georg Jensen, Kähler, Stelton, Eva Solo, Danish Interior og Morsø med i fremstødet.
Kommenter artiklen
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.11