23948sdkhjf

Mekoprint overtager konkursramte kabel-aktiviteter

Ved udgangen af juli overtog Mekoprint alle kabelaktiviteter og 165 medarbejdere fra Molex Knutsen.
Mekoprint har pr. 30. juli 2015 overtaget alle aktiviteter fra Molex Knutsen Danmark vedrørende kabelløsninger produceret i Polen.

Overtagelsen omfatter kunder, ordrebeholdning, salgskontor i København og det af Molex Knutsen Danmark A/S helejede datterselskab Molex Knutsen Polska Sp. z o.o med cirka 165 ansatte.

Handlen ventes ifølge CEO for Mekorpint, Anders Kold, at medføre en omsætningsstigning for Mekoprint på cirka 15 procent i det kommende regnskabsår og indgår dermed som et element i den samlede vækststrategi om en fordobling af omsætningen på fem år.

Konkurs forud for overtagelsen
Overtagelsen er sket i forlængelse af, at Molex
Fakta: Mekoprint A/S
Mekoprint omsætter årligt for cirka 300 mio kr og beskæftiger cirka 300 medarbejdere i Støvring og Aalborg i Danmark, Stettin i Polen og i Tjekkiet.

Endvidere har virksomheden igennem de sidste 25 år haft partnerdrevet udvikling og produktion i Asien.

Hertil kommer nu Mekoprint Cables Sp.z.o.o ved Warszawa i Polen.
Knutsen Danmark A/S den 28. juli 2015 er taget under konkursbehandling, som varetages af kurator Tommy V. Christiansen.

Tidligere CEO for Molex Knutsen Danmark, Lars Laungaard Rasmussen, bliver nu Business Unit Director for Mekoprint Cables.

Forhandlingen af standard Molex stik og komponenter er ikke omfattet af overtagelsen. De kan fremover købes fra Molex distributører i Danmark.

Markant aktivitets-udvidelse
Med købet udvider Mekoprint markant sine eksisterende kabelaktiviteter, der samles med lednings- og kabelkonfektionering fra Molex Knutsen Danmark i divisionen Mekoprint Cables.

- Udvidelsen af kabelaktiviteterne fra det tidligere Molex Knutsen Danmark selskab er et perfekt match for Mekoprints kunder med øget repræsentation i Danmark og stærk udvikling og produktion i det tidligere Molex Knutsen Polen, udtaler Anders Kold, CEO i Mekoprint.

Salg, kundesupport og udvikling vil fortsat ske fra Mekoprint i Støvring, fra salgskontoret i København og fra Polen i det nu Mekoprint helejede selskab Mekoprint Cables Sp. z o.o.

Produktionen af igangværende og nye ordrer fortsætter i det polske selskabs produktionsfaciliteter udenfor Warszawa, Polen.
Kommenter artiklen
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.5