23948sdkhjf

Globale ambitioner i Odense

Fra en til 10 forhandlere på ét år. Producenten af gribere til robotarme, On Robot, udvider forhandlernetværket med forrygende fart.
Siden Odense-firmaet On Robot i januar i år lancerede sin griber til robot-arme er antallet af forhandlere bare vokset og vokset.

- Vi havde én forhandler i januar, da vi havde release på produktet. Inden årets udgang forventer jeg, at vi når op på 10-12 forhandlere, siger direktør og stifter af On Robot, Bilge Jacob Christiansen, til Electronic Supply.

Senest er den store franske robot-forhandler Syntaxes føjet til netværket, der pt også tæller distributører i Sverige, Finland, Tyskland og Danmark, hvor KJV er den eneste forhandler.

Amerika i kikkerten
Planerne for de næste markeder har On Robot allerede. I efteråret er målet at komme ind i Schweiz, Spanien samt Italien og muligvis Norge. Allerede næste år satser firmaet så på at runde 30-35 forhandlere, og først på listen er de amerikanske markeder.

- Vi er bestemt kommet ud over stepperne. I 2016 er målet så at udvide distributionsnetværket ud over Europa. Først USA, så de øvrige markeder i Nord- og Sydamerika og måske lidt til Asien. Men det kræver meget arbejde at få styr på det hele. I USA har industrien nogle forventninger til godkendelser, så derfor skal vores produkt modnes. Men måske starter vi allerede næste år med at sælge i USA, siger On Robot-direktøren.

Ambitionerne er unægteligt en stor mundfuld for det unge firma, men langt fra en uoverkommelig opgave, lyder det optimistisk:

- Det burde kunne lade sig gøre. Det handler om at have ambitiøse mål og så arbejde for at nå de mål. For det er bedre at have lidt højere mål og gøre alt for at når det, end at havde lave mål og så hvile på lauerbærerne, siger Bilge Jacob Christiansen.
Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.111