23948sdkhjf

CB Svendsen vokser med opkøb

Elektronikproducenten overtager aktiviteterne i belysningseksperten I-No og tilfører hermed et nyt forretningsområde.
Overtagelsen sker som led i en strategisk styrkelse af CB Svendsens markedsposition inden for intelligente strømforsyninger og dynamiske belysningsarmaturer.

Til at stå i spidsen for det nye forretningsområde intelligent belysning har CB Svendsen tilknytter Peter Selmer Gade, der grundlagde I-No i 2009, i rollen som salgs- og udviklingschef. Han er samtidig eneste mand, der følger med over i CB Svendsen fra I-No, oplyser COO Jakob B. Svendsen til Electronic Supply

I-No har specialiseret sig i flickerfrie intelligente LED-drivere og dynamiske armaturserier. DayLight er den mest kendte armaturserie og er bl. a. leveret til Novo Nordisk, DTU, Risø og Cowi.

Udvider på flere fronter
- Vi har længe gerne villet overtage andre virksomheder og er interesserede i at gå ind i nogle nye projekter. Så da I-No kom til salg, så tog vi chancen, siger Jakob B. Svendsen

Opkøbet er på linje med CB Svendsens strategi om dels at overtage andre virksomheder, dels at udvide porteføljen med egne produkter. Omkring 85 procent af produktionen går i dag til kunder, mens de resterende 15 procent er egne produkter. Og den fordeling er det ikke planen at ændre på, pointerer Jakob B. Svendsen:

- Vi vil ikke glemme EMS-kunderne. Procenten holder vi fast i, men vil gerne øge over hele linjen. Både omsætning og indtjening.
Kommenter artiklen
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.375