23948sdkhjf

Ingeniørvirksomhed når endnu en milepæl

En strategisk milepæl er nået hos ingeniør- og udviklingsvirksomheden DIS i Skanderborg. Virksomheden tæller nu 200 medarbejdere på de fem kontorer i Danmark og Tyskland.
Da DIS for mindre end to år siden rundede medarbejder nummer 100, satte man den ambitiøse målsætning, at antallet af medarbejdere skulle fordobles inden 2016. Det er nu lykkedes, og det oven i købet et år hurtigere end ønsket!

- Vi er rigtig stolte af den positive udvikling, vi har været igennem de seneste år, og vi ønsker derfor at markere de 200 medarbejdere som noget helt særligt, fortæller direktør i DIS, Michael Gadeberg.

Særligt på DIS’ hovedkontor i Skanderborg har virksomheden budt velkommen til mange nye medarbejdere, og det i en sådan grad, at DIS nu udvider med yderligere 1.500 kvadratmeter i løbet af efteråret.

- Vi har formået at skabe nogle rigtig gode rammer for udvikling af produkter og specialmaskiner for vores kunder, som i høj grad også benytter sig af faciliteterne til hverdag. Nu udvider vi så vores kontorareal, så vi til stadighed kan byde kunderne velkommen indenfor og ikke mindst rumme de mange nye kolleger, fortæller Michael Gadeberg.

Fejret med at hjælpe andre
For at fejre de 200 medarbejdere har DIS valgt at donere 200 iværksætterpakker til start af virksomhed i udviklingslande via Folkekirkens Nødhjælp.

- Vi synes, det er en rigtig god anledning til at give noget igen, og vi vil derfor gerne give mennesker i nogle af verdens fattigste lande muligheden for at forfølge en iværksætterdrøm, som vi har gjort det i sin tid, slutter Michael Gadeberg.

- DIS har meget generøst valgt at støtte Folkekirkens Nødhjælps med 200 ”Start-en-Virksomhed” gavekort i forbindelse med, at de har rundet 200 medarbejdere. Det er vi naturligvis utroligt taknemmelige for. At få hjælp til at starte egen virksomhed er med til at sikre en fattig families livsgrundlag, og er en måde, hvorpå fattige familier selv kan nedbryde de barrierer, der fastholder dem i sult og fattigdom. DIS’ flotte donation gør en forskel, der er svær at beskrive det menneskelige og økonomiske omfang af, udtaler Lene Hylleberg, projektleder hos Folkekirkens Nødhjælp.

DIS markerede dagen fredag den 14. august, hvor blandt andet Skanderborgs borgmester, Jørgen Gaarde deltog og lykønskede med de 200 medarbejdere.
Kommenter artiklen
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.109