23948sdkhjf

B&O-ejer: Ingen udflytning fra Struer

Produktionen i B&Os tidligere afdeling for lydsystemer til biler, som Hartman købte tidligere på året, og dermed 150 arbejdspladser bliver i Danmark.
Rygterne har svirret i et stykke tid i Struer og omegn: De nye ejere af B&O's afdeling for lydsystemer til biler ville flytte produktionen til Ungarn. Men der er ingen grund til uro: Harman vil ikke nedlægge arbejdspladserne i Struer.

- Harman har ingen planer på nuværende tidspunkt om at flytte store dele af produktionen ud af Struer. Den væsentlige del af produktionen i Struer såsom aluminium, limning, maling og støbning vil forblive der, siger Nicole Mehr, kommunikationsdirektør i Harman, til Fagbladet 3F.

Dermed burde størstedelen af de 150 medarbejdere i Automotive-divisionen kunne sove trygt om natten.

Forventede flytning
Det glæder Annelise Knudsen, faglig sekretær i 3F Holstebro:

- Det er dejligt at høre. Jeg har ligesom mange andre fået den opfattelse, at de var på vej til Tyskland eller Ungarn. Dette her giver ro hos vores medlemmer, siger Annelise Knudsen.

Martin satte gang i rygtet
Den amerikanske koncern Harman købte i marts i år B&O's afdeling for lydudstyr til biler, Automotive-divisionen. Dermed blev 150 medarbejdere virksomhedsoverdraget til Harman.

Det satte straks gang i rygter om udflytning. Rygter som for alvor blev forstærket, da en anden Harman-ejet virksomhed, Martin Professional, for nylig meddelte, at de flytter hele produktionen fra Frederikshavn til Pécs i Ungarn.

Her lød meldingen, at Harman vil samle al europæisk produktion i Ungarn. Men det gælder altså - indtil videre - ikke for fabrikken i Struer.
Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.125