23948sdkhjf

GPV runder 1.000 ansatte

EMS-leverandøren leverede 14 mio. produkter i 2014/2015. Det resulterede i en omsætning på næsten 800 mio. kr.
Pilen peger opad i GPV. EMS-leverandøren har netop præsenteret et 2014/2015-regnskab, der viser fremgang på top- og bundlinje.

- Det har været et år, som gik som planlagt og endte med tilfredsstillende finansielle resultater, skriver CEO Bo Lybæk i en kommentar og tilføjer, at selskabet havde et godt aktivitetsniveau i driften samt gode resultater med at implementere strategiplanen COCUS, der fokuserer på kerneforretning en kunderne.

Han fremhæver også, at driften i Danmark er optimeret efter en konsolidering i det foregående år, så der nu er en stærk logistikkæde på plads.

I årets løb nåede det gennemsnitlige antal GPV-ansatte 1.054, hvoraf de 865 var udenfor Danmark. I 2013/2014 var tallene 960 og 803. Sidste år leverede GPV cirka 14 millioner produkter til mere end 35 forskellige lande.

EMS-kapaciteten skal fordobles
Årets højdepunkt var dog ifølge GPV-direktøren indvielsen af firmaets nye fabrik i Bangkok. Hertil knytter GPV også store forventninger i 2015/2016.

- Vores vigtigste opgave vil være, sammen med vores kunder, at udnytte mulighederne i vores fabriksanlæg eller footprint. Med overflytningen af aktiviteterne i Bangkok til den nye fabrik, har vi bygget rammerne til at fordoblet vores EMS-kapacitet. Som del af den nye fabrik har vi også foretaget en del investeringer i nyt udstyr, hovedsageligt for at udvide vores kapacitet, men også for at udvide vores kapabilitet inden for EMS, siger Bo Lybæk.

De øgede kompetencer og kunnen gør GPV i stand til at håndtere mere komplekse projekter og krav indenfor f.eks. avancerede montage og mekatronikprodukter.

- Inden for mekanik vil vi fortsat udvide vores kompetencer inden for ‘High Precision Mechanics’ i Danmark og Asien, som vores kunder efterspørger. Vi vurderer enhver god investeringsmulighed, siger Bo Lybæk og fremhæver investeringen i en komplet ny SMT-linje i Danmark, som allerede har vist sig at være en god investering.

I de senere år har GPV i højere grad fokuseret på Nordamerika, hvor der en stigende efterspørgsel. Så selvom Europa fortsat vil være selskabets vigtigste marked i de kommende år, forventer man, at en stor del af væksten vil komme fra Nordamerika plus Mexico og Asien.
Kommenter artiklen
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.094