23948sdkhjf

Rohde & Schwarz vil ansætte i Aalborg

Den store producent af kommunikationsudstyr og måleinstrumenter har netop officielt indviet sin nye udviklingsafdeling i Aalborg.
Rohde & Schwarz Danmark har udvidet med en udviklingsafdeling på Gasværksvej i Aalborg. Det blev fejret med officiel åbning den 21. august med åbent hus.

På adressen har koncernen gennem flere år udviklet software og hardware løsninger primært til verdens førende producenter af mobiltelefoner. Senest udvidede Rohde & Schwarz Danmark med endnu en udviklingsafdeling.

Vil ansætte fem ekstra i Aalborg
Den nye afdeling, der i dag består af 19 medarbejdere, beskæftiger sig med software udvikling af embedded komponenter, der anvendes i produkter som f.eks. mobil netværk inden for optimering af brugeroplevelse i netværksløsninger.

Afdelingen i Aalborg arbejder tæt sammen med andre Rohde & Schwarz udviklingsafdelinger i Tyskland og forventer at udvide med yderligere 5 medarbejdere over de næste måneder.

- Det glæder os, at dialogen med Invest in Denmark har bidraget til, at en stor international virksomhed som Rohde & Schwarz har besluttet at udvide deres forretning i Danmark. Dette er en anerkendelse af, at de danske IKT kompetencer er konkurrencedygtige og attraktive for udenlandske virksomheder, der er på jagt efter teknologisk udvikling og nye forretningsområder, udtaler Dorte Bech Vizard, kontorchef, Invest in Denmark.
Kommenter artiklen
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.062