23948sdkhjf

Kun medarbejdermangel bremser Vedbæk-firmas vækst

Producenten af sport-radarer Trackman har ansat 30 nye medarbejdere i år, og der er plads til 20 mere.
Trackman i Vedbæk, der fremstiller radarer til måling i sportsgrene som golf, skriger på kvalificeret arbejdskraft. Det skriver Frederiksborg Amts Avis

Firmaets omsætning er de seneste fire-fem år
Hit i USAs nationalsport
Trackman fremstiller radarer til måling i sportsgrene.

Trackman-radarenheden måler boldens bane fra slag til landing og indsamler hermed information til brugeren, som kan justere sit slag derefter.

Det startede med golfspillere og –trænere, men er blevet en stor succes i amerikansk baseball, hvor den professionelle liga, MLA, anvender teknologien som findes på 30 MLA-stadions.
vokset med 30-50 procent årligt, og man er gået fra én mand i 2003 til nu at tælle 130 ansatte. Alene i år er der kommet 30 nye folk ind, og der er plads til yderligere 20 inden årsskiftet, lyder det medejer og -stifter Klaus Eldrup-Jørgensen.

De softwareudviklere og ingeniører, firmaet søger er der ganske enkelt ikke. I hvert fald ikke i Danmark.

- De danske ansøgere er sådan set kvalificerede nok, men der er bare ikke nok af dem. Derfor har vi for nyligt ansat to polakker, en iraner og en bulgarer. Vi er klar til at sætte projekter i gang, så vi kan vækste yderligere, men vi mangler simpelthen dygtige folk, siger Klaus Eldrup-Jørgensen til Frederiksborg Amts Avis og tilføjer, at firmaet kunne vokse hurtigere, hvis der var medarbejder til det.
Kommenter artiklen (1)
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.125