23948sdkhjf

Linak overvejer outsourcing

Ingeniørmangel. Producenten af aktuatorer sender ingeniøropgaver på elektronikområde til danske konsulenthuse. Opgaverne kan snart ryge ud over rigets grænser.
Linak på Als løser helst ingeniøropgaver internt i firmaet. Men selvom det er lettere at gøre tingene selv, ser firmaet sig nødsaget til at sende en række opgaver ud af huset. Det skriver Berlingske.

Ingeniøropgaver på elektronikområdet er eksempelvis givet til danske udviklingshuset. Løsningen er dog dyr, så Linak overvejer i stedet at få klaret opgaverne i udlandet:

- Indtil nu har vi klaret det, selv om det tager lang tid at besætte stillingerne. Vi har blandt andet rekrutteret i Norditalien, men det er ikke altid nemt at få en italiensk ingeniør til at slå sig ned i Danmark med familie. Vi vil helst udvikle herhjemme, men hvis rekrutteringsproblemerne skærpes, vil vi overveje at få udført distancearbejde på ingeniørområdet. Det kunne være i Norditalien, hvor de har gode ingeniører, eller måske i Østeuropa, siger Bent Jensen, administrerende direktør og ejer af Linak, til Berlingske.
Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.534