23948sdkhjf

Skærmproducent skuffer

Omsætningen i både afdelingerne i Danmark, Sverige og Norge var dårligere end ventet hos Mermaid.
Skærmproducenten Mermaid har netop præsenteret regnskab for 1. halvår 2015, der viser tilbagegang på både top- og bundlinje.

Omsætningen var skuffende for hele selskabet, det vil sige både Danmark, Sverige og Norge. I procent var faldet i omsætningen på hele 25 procent.

- Detailsegmentet har været svagt på den danske marked, men der ses en stigning i identificerede projekter. Transportsegmentet fortsætter sin positive udvikling, og selskabet har fortsat stærk fokus på transport-segmentet og afsætter derfor fortsat flere salgsressourcer til dette segment i alle lande, fremgår det årsrapporten.

Da selskabets finansielle position er belastet af det utilfredsstillende resultat, er der foretaget et træk på selskabets bankkredit på cirka fem mio .kr. pr. 30. juni 2015. Derudover har majoritetsejeren MultiQ International stillet cirka 3 mio. kr. til rådighed for selskabet på grund af manglende rettidige betalinger fra kunder.

Usikkerhed om hele året
Fordi fakturering og ordreindgang i første halvår har været lav, og på trods af forbedret ordreindgang i slutningen af perioden kombineret med en forventning om bedre markedsforhold, ønsker Mermaids ledelse ikke at komme med bud på hele årets omsætning og dermed resultat.

Usikkerheden i den generelle markedssituation er ganske enkelt for stor, fremgår det af halvsårsregnskabet.
Kommenter artiklen
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.078