23948sdkhjf

Royalt besøg hos PR Electronics

Dronning Margrethe besøger den 1. september den internationalt voksende elektronikvirksomhed PR Electronics i Rønde.
- Vi er stolte over at kunne bidrage til det danske samfund med eksport og arbejdspladser, og at Hendes Majestæt Dronning kommer på besøg er et skulderklap til virksomheden og alle vore medarbejdere, siger en stolt ejer af PR Electronics, Kim Rasmussen.

PR electronics, der producerer industriel signalbehandlingselektronik til proces- og automationsindustrien tiltrækker sig opmærksomhed i forbindelse med dronningens besøg i Syddjurs ved at være en lokal virksomhed, der i en årrække har oplevet stor global vækst ved at investere i innovation og nye medarbejdere. Herudover gør virksomheden sig bemærket ved at formå at have produktion i Danmark samtidig med at være konkurrencedygtig i Kina og resten af verden.

Dronningen får under besøget på PR Electronics en præsentation af virksomheden og en rundvisning på hovedkontoret i Rønde.

Investeringer sikrer job i Danmark
Ifølge Kim Rasmussen har det siden anlæg af den første serieproduktion i 1980’erne været en fast beslutning, at produktionen skal ligge i Danmark.

- Innovative højkvalitetsprodukter har altid været kendetegnende for PR Electronics, og dette skyldes i høj grad den fleksibilitet og de fordele, der ligger i at have produktionen samlet med udviklingsafdelingen og kvalitetssystemet på hovedkontoret i Danmark, udtaler Kim Rasmussen.

Virksomheden, der i dag beskæftiger 220 ansatte på verdensplan, hvoraf de 170 er i Danmark, har store forventninger til fremtiden og investerer stort i at styrke konkurrenceevnen og væksten globalt for derved at skabe endnu flere arbejdspladser i Danmark. Blandt andet investerer virksomheden minimum 10 procent af den årlige omsætningen i udvikling af nye produkter og ansøger om minimum tre nye patenter om året.

Firmaet etablerer også løbende datterselskaber rundt omkring i verden. Senest, i december 2014, åbnede man i Belgien. I de lande, PR Electronics ikke selv er tilstede, er firmaet repræsenteret ved distributører.
Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.094