23948sdkhjf

Schneider Electric-selskab får ny salgsdirektør

Flemming Pless skifter jobbet som salgsdirektør for Pelco by Schneider Electric i Nordeuropa ud med posten som Global Distribution Manager i overvågningsgigant.
Britiske Philip Tennent overtager salgsansvaret i Pelco by Schneider Electric for Danmark samt resten af Nordeuropa og De Britiske Øer.

Han afløser Flemming Pless, 52, der er blevet udnævnt til Global Distribution Manager EMEA i overvågningsgiganten Pelco by Schneider Electric.

Flemming Pless bliver nu en del af et tremands team, som skal strømline det globale samarbejde med distributører og grossister, og han får han ansvaret for at sikre implementeringen af den globale kanalstrategi i Europa, Afrika og Mellemøsten. Fra stilling som salgsdirektør i Nordeuropa har Flemming Pless stor erfaring med at udvikle og implementere kanalstrategier, et arbejde der har givet genlyd.

- Det er altid spændende at være med at bygge noget nyt op, som flytter vores forretning tættere på kunderne. Nu tager vi fat på at strømline vores globale distributionskanaler, hvor det er helt centralt at vi fastholder vores høje serviceniveau i de lokale organisationer, hvor der fortsat vil være en stærk lokal rådgivning både før, under og efter projekterne, forklarer Flemming Pless.

Fakta: Pelco by Schneider Electric

Pelco by Schneider Electric er en af verdens største producenter af løsninger til videoovervågning- og management med software, hardware og kameraer til enhver overvågningsopgave.
Kommenter artiklen
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.079