23948sdkhjf

Distributør fortsætter ekspansionen

EET Europarts foretager tredje opkøb i år; den norske niche-distributør Barex Distribution. Flere akkvisitioner på tapetet.
Nyt opkøb. It- og teledistributøren EET Europarts fortsætter sin europæiske ekspansion. Nyeste opkøb er norske Barex Distribution. Virksomheden, som er etableret i 2004, har specialiseret sig i distribution af POS-udstyr og løsninger til mærkning og datafangst.

- Vi har haft stor fremgang i vores POS & Auto ID forretning de seneste år, og vi har udvidet produktsortimentet betydeligt. Med opkøbet af Barex Distribution AS styrker vi vores position på POS & Auto ID forretningsområdet væsentligt, og tilfører både nye kompetencer og kendte brands til vores produktsortiment. Akkvisitionen skal ses i lyset af vores målrettede strategi, om at blive en af de førende POS & Auto ID distributører på det europæiske marked senest i 2020, siger CEO John Thomas, EET Group, om opkøbet.

Flere opkøb i vente
Opkøbet af den norske distributør er EET Europarts´ tredje akkvisition i år.

Koncernchef John Thomas understreger, at det hidtil er sket med succes. Derfor er der også mere på vej:

- Akkvisitioner er en væsentlig del af vores ekspansionsstrategi, også fremadrettet. Vi forventer at gennemføre fire til fem akkvisitioner pr. år, så jeg regner med, at vi lukker endnu en eller to handler mere i indeværende år.
Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.079