23948sdkhjf

Magnatek udvider

Den østjyske virksomhed oplever stigende vækst og har derfor brug for flere kvadratmeter og flere ingeniører.
Kun 2½ år efter, at Magnatek flyttede fra København til Højbjerg ved Aarhus, er pladsen blevet for trang.

Derfor udvider man nu med 285 kvadratmeter, som kommer i forlængelse af de 375 kvadratmeter, man i forvejen har på Bjødstrupvej i Højbjerg.

- Det er vores samling og testfaciliteter, vi udvider, og så får vi også yderligere kontorplads, siger administrerende direktør Henrik Ibsen til Electronic Supply.

Mangler elektroningeniører
Han tilføjer, at behovet for ekstra plads skyldes, at Magnatek, som udvikler og producerer avancerede røntgengeneratorer til brug i industrielle, medicinske og forskningsmæssige applikationer, har oplevet støt vækst de seneste år.

- Vi er fem ansatte i dag, og vi startede kun med mig selv, da vi flyttede til Højbjerg, så rent procentuelt er der jo tale om en kraftig vækst. Og det er en vækst, jeg forventer fortsætter. Dette skal ses i forlængelse af, at vi også søger elektroingeniører til at styrke vores udviklingsaktiviteter, siger Henrik Ibsen, og tilføjer:

- Væksten kommer fra vores nye produkter, som er mikrofokus-systemer til inspektion af elektronik og støbninger samt røntgengeneratorer til fødevareindustrien. Rent geografisk er noget af væksten hentet herhjemme, men ellers er det Tyskland, som er et konstant stigende marked for os.
Kommenter artiklen
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.079