23948sdkhjf

Kamstrup allierer sig med Itron

Målerproducenten håber at få større bid af det østrigske marked for intelligent elmåling via samarbejde med teknologifirmaet Itron.
Samarbejdet fokuserer specielt på det østrigske marked, hvor Kamstrup vil imødekomme industriens krav om at have flere målerleverandører at vælge imellem inden for smart grid-projekter.

Kamstrup skal levere den radiokommunikationsbaseret intelligente måler Omnipower, som er en del af smart grid-platformen Omnia Suite. Måleren vil i kombination med Itrons OpenWay Riva netværksmodul kunne tilbyde kommunikation baseret på IEEE-standarder for både PLC og radiokommunikation.

Samarbejdet med Itron er en del af Kamstrups strategi om at sikre endnu større integrationsmuligheder i målerløsninger, hvilket giver forsyningsselskaberne mere fleksibilitet i deres valg af smart metering-løsninger.

- Åbenhed og interoperabilitet er på samme måde som datasikkerhed og performance nøglen til et fremtidssikret smart grid. Vores smart grid platform, Omnia Suite, er designet til en problemfri integration med andre målere og dataindsamlingssystemer, siger Kamstrups østrigske landechef, Wolfgang Haager.

Alliancer udvider tilbuddene

Samarbejdet med Itron er en af Kamstrups flere alliancer indenfor smart metering.

Ved at samarbejde med virksomheder som Itron, Nuri Telecom og Silver Spring Networks har Kamstrup udvidet sit netværk og skabt bedre betingelser for at tilbyde mere fleksible løsninger til forsyningsselskaber indenfor energi- og vandindustrien.
Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.063