23948sdkhjf

Stor ansættelsesrunde i Gibotech

Med en konstant tilgang af nye og store ordrer har robotfirmaet Gibotech hyret fem nye folk alene i september, og der er plads til mange flere.
I løbet af 2015 har robotfirmaet i Odense haft mange spændende projekter i støbeskeen, og fremtiden for den fynske virksomhed ser lys ud med ordrer til levering i 2016 og 2017. Det har givet plads til mange nye folk.

I september måned alene er der ansat fire programmører og en projektleder. Men det er langt fra nok.

- Vi har stadig akut brug for to konstruktører, en teknisk assistent og teknikere til servicering af vore mange CNC- og robotanlæg, siger administrerende direktør Henrik Anker og tilføjer, at man opruster for at være sikre på at kunne håndtere nye og gamle kunder.

Op mod 15 flere i montagen
Industrielle løsninger er fortsat en markant og succesfuld del af Gibotech. Men især hospitalsbranchen vil i løbet af de kommende år være markant i fokus for robotfirmaet, der med tidligere løsninger til blandt andet Gentofte Hospital og Hillerød Hospital allerede er etablerede på markedet. Derfor skal der endnu flere folk til de kommende år.

I løber af 2016 får Odense-firmaet derfor brug for yderligere 10-15 montagefolk.

- Går der nogen rundt med robotkompetencer, skal de bare komme forbi til en snak om fremtidsmulighederne i Gibotech, understreger Henrik Anker.

På baggrund den netop afsluttede HI-messe i Herning, hvor firmaet fik mange gode tilkendegivelser fra kunderne, og med afsæt i deres optimisme og købssignaler, forventer Gibotech-direktøren, at virksomheden kommer til at geare væsentligt op de kommende år.
Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.062